2 mintys apie „4eiliai #173“

  1. Gerą samanę padaryti yra reikalų. Galima pasižiūrėti, kaip dirba robotai, galima paskaičiuoti kiek daug -biurokratų- institucijų -kišasi- rūpinasi visais gyvenimo klausimais, tačiau asmeninio laiko vis mažiau turime. Įskaitant ir samanę (nepainioti su braškėm, cukrinis visokiais šmarliakais).
    Todėl belieka atrasti savo skonio single are triple malt, nusipirkti ir įsipilti.
    Ant kitos rankos gyvenimas šiuo atžvilgiu puikus – įvairenybė, tik kartais man kai kurie samagonai neskanūs dėl kainos.
    Paduok 2 stikliukus.

    Patinka

    1. Šiuo konkrečiu atveju buvo Sexton Irish single malt whiskey – zakrastijono samanė. 🙂 Kaina ne tokia ir baisi (aš išvis lauktuvių gavau), lyginant su kitais nors ir čia: https://www.thewhiskyexchange.com/c/320/single-malt-irish-whiskey

      O distiliuoti – tai tik dalis darbo, nes dar po to reikalingas teisingas išlaikymas, o po to gebėjimas iš tų statinaičių sumaišyti gerą mišinuką. Ir viskam tam ne tik meistriškumo reikia, ir atsitiktinumo laipsnis labai didelis, bet ir užima daug laiko. Ta prasme – kaina suprantama, nors suprantama, kad dėl tos kainos tikrai aš išskirtinių viskių niekad gyvenime taip ir neparagausiu (kas pasakė “ginkmedis“???) 😀

      Kadangi dabar su dzūke ir Dzūkijoje gyvenu, tai ir vietinės samanės kažkur turėtų būti lentynoje užkišta. 😉

      https://skipperltu.wordpress.com/2021/01/07/whiskey/ – lietuviškas tekstas mano.

      Patinka

Parašykite komentarą